blood-network-2020-untold

BLOOD NETWORK 2020 UNTOLD

13 august 2020

Last updated on iulie 22nd, 2021 at 04:36 pm

INTRA‚ IN BLOOD NETWORK SI DONEAZA‚ SANGE ACUM! IMPREUNA‚ PUTEM FACE MULT BINE IN JURUL NOSTRU, IMPREUNA‚ PUTEM SALVA VIETI.

Misiunea UNTOLD de a sustine si incuraja donarea de sange continua. Traditia Blood Network trebuie pastrata - Romania are nevoie de sange in aceasta perioada mai mult decat oricand. Traim vremuri fara precedent, iar acest lucru ne-a facut sa reflectam mai mult asupra vietii si sa vedem binele pe care putem sa il facem in jurul nostru.

Siguranta ta si a oamenilor care vin sa doneze este prioritatea noastra in aceasta perioada.

Astfel, in 2020, caravana Blood Network se va desfasura in incinta a 10 centre de transfuzii, deschise in anumite weekenduri, iar donarea se va face doar cu programare telefonica.

Acestora li se alatura toate centrele de transfuzii din tara, unde poti dona in perioada 8 august - 13 septembrie, de marti pana vineri.

INTRA‚ IN BLOOD NETWORK SI PRIMESTI VOUCHER VALORIC SAU BILET DE O ZI LA UNTOLD 2021

Daca donezi sange la centrele de transfuzii din intreaga tara, in perioada 8 august - 13 septembrie, si intri in reteaua "Si Eu Donez", primesti un voucher valoric de 10 euro pentru a achizitiona un abonament la UNTOLD 2021.

Dupa ce donezi, completeaza formularul de mai jos si ataseaza o poza cu adeverinta de donator. Vei primi, apoi, un cod pe adresa de mail, cu care vei putea cumpara abonamentul UNTOLD 2021 la pret special. In plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland Romania cate un voucher de cumparaturi de 100 de lei, valabil in orice magazin din tara.

FORMULAR

Daca donezi in cadrul caravanei Blood Network in orasele in care vom fi prezenti si te inscrii in baza de date "Si Eu Donez" (reteaua.sieudonez.ro), primesti un bilet pentru prima zi de UNTOLD 2021.

Donarea de sange in cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonica la 0730.073.940, in intervalul 10:00 - 16:00, de luni pana vineri.

Caravana Blood Network ajunge si in orasul tau:

Intre 6 si 7 august, programeaza-te pentru donare sange la Centrul de transfuzii Cluj Napoca din zilele de 8 si 9 august.
Intre 11-14 august, programeaza-te pentru donare sange la Centrul de transfuzii Bucuresti din zilele de 15 si 16 august.
Intre 18-21 august, programeaza-te pentru donare sange la Centrul de transfuzii Timisoara si Craiova din zilele de 22 si 23 august.
Intre 25-28 august, programeaza-te pentru donare sange la Centrul de transfuzii Oradea si Targu Mures din zilele de 29 si 30 august.
Intre 1- 4 septembrie, programeaza-te pentru donare sange la Centrul de transfuzii Brasov si Ploiesti din zilele de 5 si 6 septembrie.
Intre 8 -11 septembrie, programeaza-te pentru donare sange la Centrul de transfuzii Sibiu, Iasi si Bucuresti din zilele de 12 si 13 septembrie.

Campania BLOOD NETWORK este realizata cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD 2021, in parteneriat cu platforma "Si Eu Donez" si cu ajutorul Institutului National De Transfuzii Sanguine.

Campania se desfasoara in perioada 8 august - 13 septembrie 2020.

(Articol preluat: untold.com/blood-network)

Alte noutati CRTS