donare

Doneaza sange si mergi la Untold & Neversea!

15 iunie 2017

Last updated on iulie 22nd, 2021 at 04:51 pm

UNTOLD continua si in acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR din Romania si din Europa, BLOOD NETWORK. Impreuna cu platforma tehnologica de donare de sange "Si Eu Donez" organizatorii UNTOLD si NEVERSEA lanseaza astazi campania de donare de sange care a mobilizat mii de tineri din Romania si care a demarat in 2016 prima Retea a Donatorilor Benevoli de Sange din tara. Campania se desfasoara in perioada 14 iunie-10 iulie.

DONEAZA‚ LA CARAVANA SI PRIMESTI BILET GRATUIT LA UNTOLD SAU NEVERSEA!
Si in acest an, festivalierii vor putea dona si la caravanele mobile, de aceasta data, din patru orase ale tarii: Cluj-Napoca, Bucuresti, Timisoara si Constanta. Toti cei care vor dona la caravanele mobile intre orele 8.00-12.00 vor primi un bilet gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA.
*CLUJ-NAPOCA: 17, 18 IUNIE, BULEVARDUL EROILOR
*BUCURESTI: 24,25 IUNIE, PARCUL HERASTRAU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
*TIMISOARA: 1,2 IULIE, IULIUS MALL
*CONSTANÈšA: 1,2 IULIE, PARCUL TABACARIEI

In acest an, mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA.

Toti cei care doneaza sange la centrele de transfuzii din intreaga tara si intra in reteaua "Si Eu Donez" vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA. Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara trebuie sa acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie sa completeze formularul solicitat si sa ataseze o poza cu adeverinta de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achizitiona abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD reducerea este de 15O LEI + taxe din pretul final de 550 lei + taxe al abonamentului
*la NEVERSEA reducerea este de 195 lei+ taxe din pretul final de 420 lei + taxe al abonamentului

In acest moment, reteaua donatorilor benevoli de sange de pe platforma Si eu donez, inseamna 4000 de membrii, din care peste 1700 s-au inscris in perioada campaniei BLOOD NETWORK 2016.

"Alaturi de partenerul Kaufland si platforma "Si eu donez" continuam traditia si in acest an. Vom incerca din nou sa ii facem constienti pe tineri de importanta donarii de sange. Impreuna, donatori si parteneri, am construit deja prima baza de donatori benevoli de sange din Romania si ne dorim ca aceasta baza de date sa creasca de la an la an.“ EDY CHEREJI, director de Marketing si Comunicare UNTOLD&NEVERSEA

Campania BLOOD NETWORK este realizata cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD 2017, in parteneriat cu platforma Si Eu Donez, McCann Erickson Romania dar si cu ajutorul Institutului National De Transfuzii Sanguine.

"Nevoia de a dona sange in Romania este imensa. Noi sprijinam proiecte care promoveaza donarea sangelui sa devina un obicei civic pentru cat mai multi oameni. Proiecte inovative precum Blood Network vin sa sustina aceasta idee. Speram sa ne vedem la caravana mobila cu cat mai multi participanti.“ ANNA-KATHARINA SCHEIDEREITER, Responsabil CSR Kaufland Romania.

(Articol preluat: clujlife.com)

Alte noutati CRTS