Vă invităm să vă alăturați acestui eveniment și să deveniți parte a unei mișcări extraordinare de salvare a vieților umane.

Donația de sânge nu este doar un act simplu de generozitate, ci și unul care poate face diferența între viață și moarte pentru cei aflați în nevoie. Fiecare donare de sânge poate salva până la trei vieți, oferindu-le șansa de a trăi, iubi și zâmbi din nou. Poate că nu realizăm întotdeauna impactul imens pe care îl putem avea prin donarea de sânge, dar fiecare picătură contează și poate face o diferență semnificativă.

Vă întrebați poate ce vă așteaptă în această zi specială? Ei bine, în primul rând, veți avea oportunitatea de a face parte dintr-o comunitate dedicată sănătății și bunăstării celorlalți.

În plus, vă garantăm că donarea de sânge este un proces sigur, steril și nu vă va pune în pericol sănătatea. Echipa noastră de profesioniști medicali vă va ghida pe tot parcursul procedurii și se va asigura că vă simțiți confortabil și în siguranță. Nu este nevoie să vă faceți griji, pentru că suntem aici pentru a vă oferi toate informațiile și răspunsurile la întrebările dumneavoastră.

Dar ce câștigați dumneavoastră din această experiență? Pe lângă sentimentul incredibil de satisfacție că ați ajutat pe cineva să trăiască, veți primi și alte beneficii.

Vă îndemnăm să vă deschideți inima și să veniți să faceți parte din această mișcare umanitară. O donare mică de sânge din partea dumneavoastră poate avea un impact enorm asupra vieții altcuiva.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a face o diferență reală în lume, donarea de sânge este una dintre cele mai prețioase și valoroase alegeri pe care le puteți face. Alăturați-vă nouă în această zi specială. Vă așteptăm cu brațele deschise!

Împreună putem face o diferență! Vă mulțumim că vă alăturați mișcării și contribuiți la salvarea de vieți prin donarea de sânge. Sărbătorim și să ne amintim întotdeauna că un simplu gest de generozitate poate schimba lumea!

Dragi donatori de sange din Cluj.

Vă scriu cu scopul de a vă îndemna să vă alăturați eforturilor noastre de a oferi ajutor persoanelor afectate de cutremurul din Turcia. Acest cutremur catastrofal a lăsat în urmă numeroase vieți pierdute și ranite. În acest moment, aceste persoane au nevoie de ajutorul nostru, iar donarea de sânge este una dintre cele mai eficiente metode prin care putem ajuta.

Această inițiativă este o modalitate excelentă de a arăta empatia și solidaritatea noastră față de cei afectați. Prin donarea de sânge, ne putem asigura că cei raniti vor primi tratamentul de care au nevoie. Vă rugăm să vă alăturați eforturilor noastre și să donați sânge pentru această cauză.

Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru a ajuta oamenii care suferă în urma acestui cutremur devastator!

Intervalul orar in care puteti dona sange este 07:30 - 17:00, pe strada Nicolae Balcescu nr. 18, Cluj-Napoca, la Centrul de Transfuzie Sanguina Cluj.

Stiai ca donarea de sange scade riscul de infarct si de accident vascular cerebral?

Doneaza si tu sange si fii eroul celor care se lupta pentru a supravietui!

Maine, pe 7 aprilie, de Ziua Mondiala a Sanatatii, vom oferi 600 de pachete cu produse de reenergizare pentru donatorii din 5 centre de transfuzie sanguina: Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Cluj si Timisoara.

Hai si tu sa faci o fapta buna!